Frode Johansen: Releasekonsert - Malmöeffekten

kr 150,- + avg. / 11.02.16 21:00 Del denne siden

Frode Johansen ga i 2013 ut sin debutplate ”Fra Bølle til Prins” på Nordic Records, året etter kom han med den selvtittulerte oppfølgeren. I februar 2016 er han klar med 3dje-skiva; "Malmöeffekten" spilt inn i Fabriken Studios i Malmö.

Frode Johansen Band er også klare for 2016!. Bandet består av el. gitar, ak. gitar, bass og trommer og spiller eget stoff i tillegg til coverlåter som betyr noe og noen amerikanske klassikere oversatt til norsk. Bandet vil presentere låter fra hele katalogen med hovedvekt på de nye låtene fra den kommende plata. Frodes konserter preges av god publikumskontakt, gode historier og stemningsfull musikk; enten vi snakker om rocke-stemning eller intim-stemning: Frode mestrer begge deler.

Frode Johansen i korte trekk:

39 år gammel Singer/Songwriter fra Jessheim.

Har turnert alene med kassegitar og bandkonstellasjoner i 21 år.

Har deltatt i en rekke TV- og Radioproduksjoner som f eks Beat for Beat og Kveldsåpent.

Debuterte sommeren 2013 med platen ”Fra Bølle til Prins”, fulgte opp med den selv titulerte "Frode Johansen" i 2014 og er snart klar med skive nr 3; "Malmöeffekten" spilt inn medsvenske musikere i Fabriken Studios i Malmö.

Frode er alltid på turné og spiller flere konserter i måneden året rundt. Både solo og med band, og høster stabilt svært gode konsertanmeldelser.