Dylan Mondegreen:
Releasekonsert "Every Little Step"

Kr 150,- + avg. / 11.04.16 21:00 Del denne siden

Dylan Mondegreen (Børge Sildnes) slipper sitt fjerde album, Every Little Step, 8. april. Dette markeres med konsert på Herr Nilsen. Med seg har han et herlig liveband bestående av Asbjørn Ribe på tangenter, Simen Mæhlum på trommer og Per Amund Solberg på bass.

«Indie-pop has entered its soft-rock phase, and it sound pretty good», har Pitchfork skrevet om Børge Sildnes’ musikk under navnet Dylan Mondegreen.
Forrige plate havnet på AllMusic sin liste over de 20 beste singer/songwriter-albumene i 2012.

På sitt fjerde album holder han seg fortsatt innenfor den mykere delen av popskalaen. Innfallsvinkelen skiller seg likevel fra tidligere innspillinger:

Pønk?
- Ideen var å gjøre det raskt og benytte færrest mulig studiotriks, så jeg ser på dette som mitt pønkalbum. Men med nylonstrengsgitar, sessionmusikere og med småbarnsfamilieorienterte tekster blir jo det en åpenbar selvmotsigelse, sier Børge.

Dylan på norsk
Med utgivelse og jevnlige konserter utenfor landets grenser, blant annet i Italia, USA og Japan, er det kanskje et overraskende trekk å legge inn to sanger på norsk på plata.
- Det er ikke et bevisst forsøk på å nå et større publikum her hjemme. De ble til mest fordi jeg var nysgjerrig på hvordan det ville være å skrive og synge på min egen dialekt.

Albumet gis ut på SkiPop Records i Norge, Fastcut Records i Japan (Wild Nothing, Pains Of Being Pure At Heart m.fl.) og Shelflife Records i USA (Radio Dept. m.fl.).

Live på Herr Nilsen har Børge med seg Asbjørn RIbe på tangenter, Simen Mæhlum på trommer og Per Amund Solberg på bass - alle rutinerte popmusikere med bakgrunn fra blant andre Jim Stark, Ephemera og Number Seven Deli.

Program

neste ti konserter

Hele programmet