Shaun Bartlett - intimkonsert

Shaun Bartlett - intimkonsert


Lørdag 11.09.21 Kl. 21:00 / Kr. 240,- / Billett

Det er ikke uten grunn at en intimkonsert med Shaun Bartlett (solo) kommer med 100% hyggegaranti! Stor fare for gode låter, sterke tekster og en og annen historie om livet der altså. I tillegg til vårens etterlengtede albumslipp "Roots and Veins" ryktes det om at singer/songwriteren skriver på et par nye låter som blir mulig å oppleve på høstens konserter, samt noen av “ringrevene” du kjenner fra 10 år med radiolistinger!Eartothegroundmusic.com skriver bl.a dette om det nye albumet:

"If you’re wondering how to be both innovative yet not stray too far from the core principles of music, Bartlett gives some direction and inspiration here."

Siden hans nedstrippede tolkninger av bl.a “Sweet Dreams” og “Wicked Game” fra Norge’s første sesong av The Voice (2012) spredde seg som ild i tørt gress har det stort sett gått i ett for artisten og drivkraften som er Shaun Bartlett, med oppstart av eget label, en rekke riksdekkende radiolistede singler, to studioalbum, et livealbum og noen EPer, spennende samarbeid innenfor et vidt spenn av artister fra CLMD til Claudia Scott samt flere musikalske oppdrag for film og tv. Visste du f.eks at Shaun er mannen bak stemmen og teksten til “Saviour Unknown”, kjenningslåta til NRK-serien “Øyevitne” som Annecke von der Lippe vant en Emmy-pris for? Eller at all musikken til TV2-serien “Petter Uteligger: Fra gata til Nordkapp” ble komponert av Bartlett, utgitt som EPen “Going Places”, tilgjengelig der du strømmer musikk?

Velkommen til en hyggelig akustisk kveld med Shaun Bartlett på Herr Nilsen!

Lignende: