Big Band Xmas
Gjesteartist - Hilde Louise Asbjørnsen
under ledelse av Frank Brodahl

Kr 250,- / 11.12.11 20:00 Del denne siden

Sandvika Storband har er rikholdig og veldig hørverdig repertoar av julejazz med base i musikk Rob McConnell la igjen ved sitt besøk i bandet. Og gjesten, Hilde Louse lover å få stemningen opp. Vi får høre henne med bandets repertoar og egne låter.

Hilde Louise AsbAsbjørnsen Jazz-chanteuse, improvisatør og fjorårets suverene ”Maestro”-vinner er for tiden aktuell med sin nye plate ”Divin’ At The Oceansound”. Asbjørnsen har I 10 år virket som kabaret-artist, låtskriver, tekstforfatter og jazz-sangerinne. Hun har gitt ut 6 kritikerroste album, turnert landet i flere omganger med duoen Asbjørnsen & Joh., og nå sist gjort rollen som “Ulla” I musikal-suksessen “ The Producers” på Oslo Nye Teater. For sistnevnte vant hun prisen for “Beste Kvinnelige Artist” under Komiprisen 2011.

Frank Brodahl er Sandvika Storbands musikalske leder.

Han spilte i Sandvika Storband mens han studerte i Oslo og deretter i Norrbotten Big Band (Sverige). Frank har også studert hos den amerikanske trompeteren Bobby Shew i Los Angeles.I 1990 flyttet han til Stockholm hvor han jobbet som freelancer med blant annet Anders Berglund, Robert Broberg, Örjan Fahlström, Visby Storband og gjorde studio sessions for tv og radio. I 1992 flyttet han tilbake til Oslo og begynte sin karriere her med blant annet Oslo Groove Company, Sandvika Storband og Thomas von Brömsen. Senere har han jobbet mer og mer som solist, dirigent, produsent og instruktør. Blant annet i NDR Bigband Hamburg.

Sandvika Storband anno 2011 er et av Norges ledende storband med Frank Brodahl som kunstnerisk leder. Mange av utøverne har musikk som hovedbeskjeftigelse. Bandet er kjent for sitt veksthus for yngre musikere og sitt utstrakte samarbeid med ledende nasjonale og internasjonale jazzpersonligheter. SSB har utgitt 11 CD-er som har fått svært gode omtaler i inn og utland.

Program

neste ti konserter

Hele programmet