Vidar Johnsen m/band
Gjest: Adam Douglas

Kr 300,- + avg. / 12.02.15 21:00 Del denne siden

I 2015 er det 30 år siden Vidar Johnsen startet sin karriere som artist. Det vil han markere med jubileumsturné igjennom hele året. Sammen med bandet vil Johnsen presenterer en varm miks av kjente VAMP og Johnsen & Nordberg – slagere, og selvfølgelig låter fra hans til nå siste album «Galskapens Land».

Johnsen er også igang med nye låter. “Kim va der for deg” er en helt ny låt, som allerede nå er sluppet til radiokanalene. På utvalgte steder, vil Vidar Johnsen ta med seg gjesteartister han har samarbeidet med igjennom årene. I tillegg til å være plateartist og låtskriver gjennom hele sin snart 30 år lange karrière, har Vidar gjort rundt 100 konserter i året de siste 14 årene. Fjorårets medvirkning på NRK`s Stjernekamp har også gjort et bredere publikum kjent med artisten, det har resultert i flere konserter. Vidar Johnsen er nok for veldig mange musikkelskere mest kjent for sin rolle som vokalist i Haugesunds-gruppen VAMP, hvor han var med fra 1999 - 2006. Vidar bidro blant annet med radiohiten og livefavoritten ”Fuglane vett” på Vamp-albumet ”Månemannen», som kom ut i 2002. Etter 7 fantastiske år I VAMP, inngikk Vidar et nytt og spennende samarbeide med sin svenske venn Peter Nordberg, og allerede i mai 2007 slapp de singelen ”Den morgenen”, som ble den 10. mest spilte låten på norske radioer dette året. Debutalbumet deres, ”Ord og Ögonblick” kom ut i september 2007, og solgte i løpet av kort tid over 50.000 eksemplarer. Andrealbumet, ”Mål og Mening”, kom i oktober 2008, og trilogien ble fyllbyrdet da tredjealbumet ”I ild og vatten” kom i desember 2009. Tilsammen solgte Johnsen & Nordberg over 120 000 album (over disk) på 3 år. Johnsen & Nordberg valgte i 2010 å fortsette hver for seg med egne prosjekter, noe som resulterte i Vidar Johnsens første soloalbum på norsk hittil. «Galskapens Land» høstet gode kritikker og første singlen «Inn i mitt liv» har allerede blitt en gjenganger i de norske hjem. Vidar Johnsens studioalbum er alltid solid og gjennomarbeidet håndverk men det er på scenen man virkelig skjønner hva som bor i denne mannen!

Bandet består som vanlig av: Karl Oluf Wennerberg – Trommer (a-ha, Secret garden m.fl), Kjell H Litangen – gitarer (LidoLido, A1 m,fl) og David E Fjelde – bass (LidoLido, Madcon, A1 m,fl)

Program

neste ti konserter

Hele programmet