Lars Martin Myhre:
Releasekonsert for jubileumsplata «Hans Majestet»

Kr 250,- + avg. / 12.09.16 21:00 Del denne siden

10 august fylte Lars Martin 60år og hans jubileumsplate «Hans Majestet» ut 9. september. Dette albumet er en stor produksjon med strykere, blåsere, en rekke strålende musikere og gjester som Linda Kvam og Anita Skorgan. Tekstene, som i stor grad dreier rundt temaet vennskap, er skrevet i samarbeid med hans samarbeidspartner Ingvar Hovland. Her finner vi hyllester til medmusikanter og Yoko Ono, til Odd Børretzen og Hans Majestet Tilfeldighet. Lars Martin elsker å spille på klubb, derfor var det veldig naturlig å legge Oslo-releasen til Herr Nilsen. Han tar med seg både band og en rekke gjester.

Lars Martin Myhre har i flere tiår vært en sentral aktør i norsk musikkliv. Hans CV er alt for lang til å nevnes her, men: Han har skrevet filmmusikk på Kapp Verde, startet jazzklubb, dirigert storband, skrevet teatermusikk, lange verk, korte snutter og musikal. Han har komponert låta som Spellemannprisen kåret til tidenes norske hit (noe Lars Martin synes er ganske pinlig).

Han har jobbet 20 år med dikter Arild (Nyquist) og 31 år med Odd Børretzen.
Han medvirker på nærmere 70 album og har samarbeidet med folk som Palle Mikkelborg (DK), Ingvar Hovland, Gro Dahle, Joanna Foster (GB), Peter Carlson (S) og veldig mange flere. Han har vært produsent for en rekke norske og nordiske artister, og har mottatt mange priser, bl.a. fire Spellemannpriser (totalt 7 nominasjoner).

Han har også hatt en rekke verv i norsk musikkliv og ble nylig utnevnt til æresmedlem i NOPA (Norske komponister og tekstforfattere). Han har blitt kaldt «en melodiens mester» og «den tekstlige underfundighetens foretrukne tonsetter» og hans soloplater har blitt hyppig radiospilt, med låter som «Trøstesang», «Oppbrudd igjen» og «Hun lignet på en som var pen».

Bandet.

Lars Martin Myhre: vokal/gitar

Terje Johannesen: trompet/gitar

Perry Stenbäck: Gitar og nyckelharpa

Terje Norum: Tangenter

Terje Støldal: Bass

Eivind Kløverød: Trommer

Program

neste ti konserter

Hele programmet