Bluegrassaften: The Bluegrass Playboys + jam

Bluegrassaften: The Bluegrass Playboys + jam


Onsdag 12.10.22 Kl. 21:00 / Kr. 200,- / Billett

På sesongens andre bluegrassaften får vi besøk av selveste The Bluegrass Playboys! Det blir akustisk bluegrassjam etter konserten.

De siste 20 årene har medlemmene i Bluegrass Playboys spilt sammen med Øystein Sunde i bandet med det forunderlige navnet Meget i sløyd. Endeløse bussturer, hotellopphold, garderobeventing og jamming på fergeleier har resultert i et repertoar bestående av egne låter og omskrevne bluegrassklassikere. Og – i 2016 tok herrene ett skritt fram og begikk et eget album med sjangerbevisst bluegrass på høyt nivå. 

Ekte bluegrass spilles på strengeinstrumenter og inneholder gjerne nydelige harmonier og fine solopartier. Det spilles gjerne fort også, og navnet på gruppas eneste album er da også «Fast Forward» (2016). De fire som utgjør Bluegrass Playboys er hovedlåtskriver Terje Kinn (banjo og vokal), Knut Ragnar Hem (dobro), Olaf «Knerten» Kamfjord (bass og vokal) og Øystein Fosshagen (fele, mandolin og vokal). De er også hyppig brukt som studiomusikere, men i kveld handler det bare om disse fire herrer og musikken de elsker.

Lignende:
Torsdag 02.11.23 Bluegrassaften: Terje Kinn's Bluegrass Meltdown + jam