Børge Olsen - X3

Børge Olsen - X3


Torsdag 13.01.22 Kl. 21:00 / Kr. 295,- / Billett

Vi gjentar suksess konserten med vanvittige X3! Referansen fra publikummere ved den forrige X3 konserten var: " Vanvittig! Dette var den beste jazzfusion konserten i Norge ever"! Sitat slutt. X3 disker opp med en blanding av Jazzfusion, med elementer av funk i i sitt egenproduserte materiale. Musikken tar deg med på en spennende musikalsk reise med svært mye energi og raske taktskifter. Hver for seg har de spilt med mange internasjonale artister og dette har de tatt med seg hjem og formet dette høyenergiske jazzfunk-rock-lydbildet . 

Trioen består av Joeri Hommerson, nederlender med bosted i Oslo på bass. Joeri er av internasjonal kaliber og kjent for sin komplekse teknikk, med slap, pop og raske ”stringing”. Børge Olsen fra Sandvika på gitar. Børge har integrert en synth på sin gitar og spiller dem dermed samtidig. Tekniken er en hurtig legatostil. Lydbildet blir unikt og mer fyldig enn i en vanlig trio. Sist men ikke minst, Ravn Hansen, med flotte soloer og funky trommespill. Denne konserten må bare oppleves!  

Børge Olsen/X3 startet opp høsten 2006 som en Power Trio, bestående av. Børge Olsen(Gitar) med utdannelse fra Berklee college of Music i Boston,  Joeri Hommerson (Bass) med utdannelse fra Musikkonservatoriet i Haag, og Ravn Hansen På (Trommer), Deltatt på Seminar på AIM i Wien og NJF Tonheim.

X3 har hatt spillejobber i Italia, Tyskland og USA, Hver for seg har de spilt med mange internasjonale artister, for å nevne noen: Denny Seiwel, (Paul McCartney) Chriss Curell (Michael Jackson) Chris Squire (Yes) Billy Sheehan (Mr.Big) Michael Manring, Arto Mereire ( Wheather Report) Miriam Makeba (Queen of Rai) Paco Serie (Joe Zawinul) Håkon Graff og mange flere norske kjente artister..

Dette er et band for genuint musikk-interesserte og alle andre som er glad i live musikk, enten de liker blues, jazz, rock, funk eller metal.X3 er en opplevelse verdt for alle, og spesielt hvis du har en musiker i magen. Børge Olsen har produsert 2 stk nye utgivelser (Ultimate fingers) og (Music in the dark) så prosjektet for denne konserten vil hovedsakelig være fra Børge Olsen sine nyeste utgivelser. Så i denne sammenheng heter bandet Børge Olsen/X3

Lignende: