Chrome Hill + Knut Reiersrud

Chrome Hill + Knut Reiersrud


Onsdag 13.03.19 Kl. 20:00 / Kr. 220,- / Billett

Bandets femte album, The Explorer, er gitt ut på portugisiske Clean Feed, og Chrome Hill er nå på turné for å markere det nye albumet. Chrome Hill har med seg ingen ringere enn selveste Knut Reiersrud på denne konserten, som heller ikke er fremmed for verken twang eller vreng. 


Bandet har med seg rykende ferske vinylplater, som er mulig å få signert etter konserten. Jazzkvartetten Chrome Hill, bestående av barytongitarist og komponist Asbjørn Lerheim, kontrabassist Roger Arntzen, saksofonist Atle Nymo og trommeslager Torstein Lofthus, har siden oppstarten i 2001 gitt ut fem album og spilt konserter i Norge, Sverige, Portugal, Frankrike, England og Japan, til gode kritikker. Den norske kvartetten Chrome Hill har alltid hatt noe tøft og originalt å melde. 


Nå i større grad enn noensinne (Tor Hammerø, Nettavisen) 

En rasende fin plate, som både er original, tøff, lyrisk og heftig, og alt dette nesten på samme tid. Sjekk den ut! Nå! (Jan Granlie, Salt Peanuts) 

Mørk melodiøs melankoli med rastlaus støy (Lars Mossafinn, Dag og Tid) 

Særpreget band (Kjell Noreng, Avisa Nordland) 

The Explorer er blitt spilt av radiostasjoner i USA, Italia, Canada, Frankrike og Colombia og har fått gode kritikker og omtale både i Norge og utlandet.

Lignende:
Torsdag 20.08.20 Knut Reiersrud Band