Green Granadas

Kr 150,- / 13.04.12 22:00 Del denne siden

Ready, set, go! er tittelen på Green Granadas andre langspiller. Selv om bandet har en fartstid på drøye 15 år, hovedsaklig på smale vestlandsveier, ble de for alvor kjent for et større publikum under fjorårets utgave av Norske talenter. Både dommere og publikum lot seg begeistre av bandets heftige sceneopptreden og hardsvingende rockabilly. Bandet nådde en semifinale i programmet.

Det nye albumet inneholder 10 nyskrevne låter i sjangeren rock`n`roll/rockabilly. I tillegg kommer en versjon av Bruce Springsteens “Cover me”, spilt som om New Jersey-legenden stod i Sun Studios og gjorde en av Elvis sine første singler. Verdt å nevne er også låta “Iggle Piggle”, som pussig nok har lånt persongalleri fra barne-tv for de aller minste; Drømmehagen.
Bandets musikikalske DNA inneholder både gammelt og nyere arvestoff . I coctailen kan du kjenne hint av artister som Elvis Presley, Eddie Cochran, Johnny Burnette, Stray Cats/Brian Setzer og Seatsniffers, for å nevne noen. Legg til punkenergi, fandenivoldskhet og store doser spilleglede får du et godt bilde av hva Green Granadas er.
Gjester på albumet er bl.a. Orbo and the longshots og Jarle Bernhoft. Sistnevnte har vært fast medlem av bandet, og er komponist av signaturlåta Green Granadas.

Ready, set, go! er spilt inn live i smått legendariske Duper Studio under kyndig veiledning av Yngve “Werewulf” Sætre.

« Green Granadas gyver løs med en friskhet, spilleglede og talent for å lage låter som gjør bandets annen utgivelse til en fest» BA ( Bergensavisen 2012)

«...nu troligtvis det besta Norge har att erbjuda innom denna typ av musik.» - Rock at sea 2011

Green Granadas er:
Odd-Erik Lothe (Freddie Frantic): Akkustisk gitar og vokal
Roger Allan Ivin (Allen D Rocker): Ståbass og vokal
Ståle Søndrål Wick (Slick): Gitar og vokal
Inge Villy Hauge (Killy Kat): Trommer og vokal

Program

neste ti konserter

Hele programmet