Lucky Lips

Kr 150,- / 13.04.13 21:59 Del denne siden

Lucky Lips er et roots-orientert akustisk band, bestående av fire gutter og ei frøken. Med unntak av perkusjon og ukulele ligger bandets instrumentering tett opp mot et tradisjonellt bluegrassband, dog trekker bandet inspirasjon fra flere andre musikalske sjangre hva låtskriving angår.

De fleste band utvikler musikken sin og soundet sitt over tid gjennom nitidig øving og konsertopptredener, og Lucky Lips er intet unntak. Bandets medlemmer er individuellt dyktige musikere og har gjennom en årrekke finslepet samspillet sitt, for å idag fremstå som et særdeles solid live-band.

I juni 2011 hadde Lucky Lips den store æren av å bli tildelt den prestisjetunge prisen # 1 European Bluegrass Band 2011 på European World Of Bluegrass Festivalen i Nederland. Som det første norske bandet noensinne til å gjøre det, blant et overveldende antall talentfulle og virtuose band fra hele Europa (hvor av flere har hatt direkte innflytelse på LL), var dette en milepæl for bandet, samt en avgjørende faktor i bandets beslutning om å videreutvikle det enkle, rytmiske uttrykket som de hadde begynt å jobbe med kort tid i forkant av konkurransen.

Etter tidligere å ha utgitt ett album, en ep og en singel, ga Lucky Lips’ ut sitt andre fulle album, Mountain Dust 15. mai 2012. Denne har fått en rekke gode anmeldelser og blitt fantastisk mottatt av publikum... Sommeren 2012 turnerte Lucky Lips i Norge og Nederland bl.a. på flere av de største roots-festivalene. I

I 2013 har bandet allerede rukket å delta i den norske Grand prix finalen samt turnert i USA turné, nå står herr Nilsen for tur!
luckylipsband.

Program

neste ti konserter

Hele programmet