Ingrid Frøsland + Iselin

Kr 100,- / 13.04.14 21:00 Del denne siden

De studerer begge for tiden ved LIPA (Liverpool Institute for Performing Arts),og tar seg en tur hjem i påsken. Da er det selvsagt naturlig å gjøre en splitgig på Herr Nilsen!

Ingrid Frøsland lager musikk som henter elementer fra akustisk folk og gjør det om til pop. Enten det er skjør gitarplukking eller banjo som driver låta, jobber musikken for å fange oppmerksomhet med en ektehet som setter seg fast i hjertet, og melodier som bygger opp under dette. Ingrids musikalske innflytelser beveger seg fra Bon Iver til Eva & The Heartmaker, tar en sving innom Ellie Goulding og Mumford and Sons, og kommer ut som en blanding av Regina Spektor og Marit Larsen.
Sammen med bandet sitt, har hun tidligere spilt på flere scener, både i Liverpool og i Norge, men høydepunktet så langt er konserten på Liverpool Sound City i mai og finalen i Musikkprisen på Giske i juli 2013. I løpet av de siste månedene har låtene ’You Said’ og ’Taking You With Me’ blitt anbefalt av Urørt-redaksjonen, og har fått flere radiospillinger på P3, samtidig som en annen låt ’Last Hope Sound’, har frekventert NRK Sørlandets radioliste.

www.facebook.com/ingridfrosland
www.nrk.no/urort/artist/ingridfrosland

Iselin skriver melankolske melodier med skildringer fra en noenlunde normal 21-årings liv, akkompagnert av enkle fingerspill med hjelp fra et band bestående av fire staute norske karer. Inspirasjonen hentes blant annet fra Thomas Dybdahl, Jonas Alaska, Angus & Julia Stone, Zee Avi, Norah Jones og Bob Dylan.

Over de to siste årene har Iselin og bandet spilt og sunget for Liverpools scousere, men ser nå frem til å kunne dele musikken med Ola og Kari Nordmann.

www.facebook.com/IselinMusic

Program

neste ti konserter

Hele programmet