Frode Alnæs & The Frogs

Kr 275,- + avg. / 13.05.17 22:00 Del denne siden

Frode Alnæs regnes som en av Norges beste gitarister og mest suksessfulle låtskrivere og artister. Han er også en dyktig sanger. Etter 35 år som profesjonell musiker har han gledet et stort publikum gjennom sin musikk og sitt smittende humør.

Frode Alnæs er gitarvirtuosen og ”sjefen” i bandet Dance With A Stranger, og opphavsmann til samtlige av låtene til bandet som ble en av norsk pophistories store suksesser. Han er mannen bak melodier som ”Long December Night”, ”Everyone Needs A Friend”, ”Invisible Man” og verdenskjente ”Vitae Lux”.

Høsten 2013 utga Frode soloalbumet «Envy The Man»: En pop-plate fylt med vakker og variert musikk, både ballader og svingende up-tempo låter. Også her har Frode skrevet all musikken selv – og synger selv. Vinteren 2016 var han aktuell med instrumental-albumet ”Kanestrøm” – med en tydelig signatur fra Frode som gitarist og komponist. Mye ny musikk er på gang, og Herr Nilsens publikum kan glede seg til å høre enkelte nye smakebiter fra Alnæs.

Frode & The Frogs er et band som forfører med sin musikalitet, sjarme og en spilleglede som overgår det meste. Med seg til Herr Nilsen har Frode: Jørun Bøgeberg (bass) og Eivind Kløverød (trommer). Frode & The Frogs spiller pop, rock og blues – og representerer bredden Alnæs står for. Hans merittliste er ganske unik i de fleste sjangere. Publikum får oppleve alt fra nedtonede og vakre ballader til rocka og funky rytmefester - og låter som folk kjenner. Og med Frode Alnæs som frontfigur blir det både fantastisk gitarspill og mye godt humør. I tillegg til å være en svært seriøs musiker, er Frode en stor entertainer.

Er det noen som har begeistret publikum i hver krik og krok av landet, så er det Frode. Han er kjent for å oppnå nær kontakt med sitt publikum – han rett og slett elsker sitt publikum – og de elsker han!

Program

neste ti konserter

Hele programmet