Fred & The Fab Four.

Østkanten Bluesklubb : Fred & The Fab Four.


Fredag 13.05.22 Kl. 21:00 / Kr. 300,- / 250,- / Billett

Fredagens konsert på Herr Nilsen for Østkanten Bluesklubb er med Fred & The Fab Four.   På grunn av usikkerheten angående restriksjoner fra myndighetenes side vil det si at vi kun har 35 sitteplasser tilgjengelig pr. konsert. Ved endringer i restriksjonene vil vi ta hensyn til disse.

Konsertstart kl. 21.00. Billetter på TicketCo.

Ut fra pandemien steg Fred & The Fab Four og ble til en virkelighet sommeren 2021. Sammen med noen av de mest erfarne musikerne roots- og blues scenen har å by på tar Fred deg med på en konsertopplevelse fullspekket av rock'n roll, blues og boogie woogie. Med denne sammensettiing og en god porsjon glimt i øye er det bare å glede seg.

Vokalist og entertainer Fredrik Støvindhar mange år som vokalist i band som Snøfte Smith, Fredrik's rock'n roll trio og Fat Fred & The Possumhunters. Med sitt solide rock'n roll alibi sørger Fred for røff vokal og et forrykende sceneshow.

Bandets "far", piano boogie virtuosen Øystein Undem, kjent fra Eric Slim Zahl & The South West Swingers, satte seg ned med ønskelisten over alle de han ville starte et nytt band med, og resultatet taler  for seg. Her har han truffet på alle punkter.

På gitar finner vi Steinar Karlsen, kjent fra blant annet Good Time Charlie og Hot LIttle Mama for å nevne noen. Steinar har også rukket å slippe en del eget solo materiale og er en spennende gitarist som vet å fange publikum med sitt gitarspill.

På bass er det en levende legende, Rune Endal. Denne karen trenger knapt noen introduksjon, og er viden kjent for sin karriere med Vazelina Bilopphøggers, Vidar Busk & His True Believers og en rekke andre band og prosjekter. Rune er stø som fjell og med sin bakgrunn gir han bandet et solid fundament hvor enn det skulle gå musikalsk.

Trommer trakteres av "professor" Vetle Larsen. En trommeslager utdannet ved jazzlinja NTNU Trondheim, med bachlorgrad og mastergrad. Vetle har rukket å jobbe med mange i sin karriere, både innenfor jazz, rock og blues. Med bandet Bedrock Bluesband var Vetle med og vant bluescupen og turnerte land og strand med dette. Vetle er en trommeslager som vet å by på seg selv.

Fred & The Fab Four er et friskt pust på den norske musikkscenen, og det er bare å glede seg til de står på en scene nær deg.

Fred & Fab Four :

Fredrik Støvind- vokal, Øystein Undem- piano, Steinar Karlsen- gitar, Rune Endal- bass, Vetle Larsen- trommer.

Booking: MK Artist, Tlf 41506587, 

nm-krist@online.no 

Lignende:
Fredag 28.01.22 AVLYST ,GHALIA VOLT
Fredag 04.02.22 AVLYST, OSLO RORY NIGHTS.
Lørdag 05.02.22 AVLYST; OSLO RORY NIGHTS.
Fredag 04.03.22 Østkanten Bluesklubb : Damer i Blues med band.
Fredag 11.03.22 Østkanten Bluesklubb : Grainné Duffy
Fredag 18.03.22 Østkanten Bluesklubb : Vintage Radio.
Fredag 06.05.22 Østkanten Bluesklubb : Bergen Blues Band.
Fredag 20.05.22 Østkanten Bluesklubb : Bjørn Berge Electric Band.