The Healer & The Dealer

Kr 100,- / 13.06.11 21:00 Del denne siden

The Healer and The Dealer er et samarbeid mellom gitaristene HP Gundersen og Nils Einar Vinjor. Prosjektet har etterhvert blitt utvidet med Eirik Øien bass, Jørun Gundersen percusjon, Jonas Raabø keyboards og debuterer live på Herr Nielsen i Oslo, 15 juni.

HP Gundersen; dronegitar/steel gitar
Nils Einar Vinjor; el. gitar
Eirik Øyen; Bass,
Jørun Gundersen; perkusjon
Jonas Raabø; tangenter

Fra Riksavisene:

´The Last Hurrah!! har laget ei plate som må feires. Som helt uhemmet hyller gleden av musikk, og høres ut som et overskuddsprosjekt av de sjeldne´ sier Geir Rakvaag i Dagsavisen og gir terningkast 6.

´Herlig hippiestemning´, Østlendingen.

Gjør deg sjøl en tjeneste og sjekk ut HP og Heidis siste prosjekt, sier Per Kristian Hansen i Østlendingen.

Énestående´ i Tromsø By.
Et aldeles strålende album hvor alternativ folk møter psykedelia i en høyere enhet. Tor Harald Bersrud. Tromsø By.

´Tre ganger hurrah´ i VG.
´Albumet, med sang av Heidi Torsvik, er vimsete og utrolig fint. Naturlig og genreoverskridende, rent og nytt som en vårdag, født av skapertrang og musikkglede. For en opptur.´

´Drivkraften er den legendariske, bergenske trollmannen HP Gundersen, som her har skapt et lite mesterverk av en musikalsk roman.Lekende, flytende, lekkert og fylt med en egen velklang, som verken er country, pop, folk, raga, blues, men rett og slett fullt av overskridende fantasi. Hva var det Gram Parsons drømte om? Cosmisc American Music, ikke sant?´Fredrik Wandrup, Dagbladet 29 mars 2011.