Fjording Satellitt: Ingeborg Bratvold / Gone North / Norma

Fjording Satellitt: Ingeborg Bratvold / Gone North / Norma


Torsdag 13.10.22 Kl. 20:30 / Kr. 275,- / Billett

Vi gleder oss stort til Fjording 2023, og kjører i gang en aldri så liten satellitt på Herr Nilsen 13. oktober, med et utvalg av spirende Americana-stjerner. Den norske Americana scenen fortsetter å gro og utvikle seg som aldri før, og denne gangen har vi høstet inn tidlig fra områder som den vokser særs godt om dagen; Jevnaker, Hamar og Halden. Norsk Americana Forum er stolte over å presentere: Fjording Tre av Tre!

Ingeborg Bratvold (Jevnaker)

Singer/songwriter Ingeborg Bratvold fra Jevnaker debuterer på Oslo-scenen denne kvelden, med helt ferske låter. Med et hjerte som har banka for låtskriving og visesang hele livet, står tekst og formidling i fokus i det som også blir hennes kommende debutalbum. Ingeborg inspireres av låtskrivere som Blaze Foley og Brandi Carlile, og vi gleder oss masse til å høre Ingeborg denne kvelden.

Gone North (Hamar)

Gone North fra Hamar elsker å utforske countrymusikkens elementer, og henter inspirasjon fra egne liv og tanker, moderne og tradisjonell country. I høst kommer deres debut-EP, og du kan allerede høre singelen «The Wanderer», den ligger ute på alle strømmekanaler. Vi følger spent med, og gleder oss å høre!

Norma (Halden)

Norma har sine røtter fra Halden og Carlifornia-rock, en uimotståelig kombo vil mange mene. De startet opp i 2020 og på årets utgave av Aladdin Americana i Halden, begeistret de både medmusikere og hjemmepublikummet. Siden oppstart har de brukt tiden på å øve, snakke om livet, drukket øl og skrevet låter. Det har resultert i flere spillejobber i hjembyen, og nå er de klar for hovedstaden. Norma utvidets av og til til kvintett med Simen Følstad Nilsen (Embla and the Karidotters, Aiming for Enrike) på pedal steelgitarer. Simen er sef. også fra Halden.

Bli med på og opplev framtidens Americana-stjerner allerede nå! Velkommen!

Lignende:
Fredag 28.10.22 Østkanten Bluesklubb : Mighty Magnolias.