Ida Jenshus

Support: Karin Wright

kr 180,- / 13.11.10 22:00 Del denne siden

Etter at Ida Jenshus slapp sitt debutalbum høsten 2008 ble hun fort utropt til Norges nye countrydronning. Albumet fikk strålende anmeldelser, og til lovord som «et av de beste countryalbum som er laget her til lands» (Adresseavisen) og «Årets fineste countryalbum!» (Dagens Næringsliv) vant Ida i januar 09 Spellemannsprisen for nettopp «Årets Countryplate»! På samme tid ble det klart at plata hade solgt til gull og vel så det!

Sommeren 2009 var Ida Jenshus en av landets mest attraktive festivalartister, og parallelt med at hun vant Adresseavisens Kulturstipend 2010 startet arbeidet med oppfølgerplata. Albumet slippes i oktober, og første singel "Better Day" har allerede rotert heftig på radioen siden juni. Ida gleder seg vanvittig til å reise ut på landeveien igjen, og ser fram imot å besøke små og store scener med ei fantastisk ny plate i baklomma!

Karin Wrights debutalbum "Full House" (2004) var en rotekte hyllest til countrymusikken. Med sitt enkle og stilrene lydbilde, og vokalistens egenartede stemme, brakte det våre assosiasjoner tilbake til 60 tallet og Patsy Cline. Sammen med produsent Geir Sundstøl snekret hun sammen en skive som høstet mange lovord, men som forble en godt bevart hemmelighet for få og dedikerte fans. Nå er album nr. to klart for et langt bredere publikum. På "Hunting A Dream" er Karin fremdeles tro mot sjangeren, men platen har fått et noe røffere uttrykk, og spennet i låtene er større. Med seg på reisen har hun hatt nok en ringrev, Espen Jørgensen, sammen med et knippe svært rutinerte musikere.

Program

neste ti konserter

Lørdag 06.06.20 16:00

Kompen Quintet - strømmekonsert

Hele programmet