Anne Marie Almedal - Releasekonsert


Tirsdag 13.11.12 Kl. 21:00 / Kr 100,- / Billett

Anne Marie Almedal, en folk-pop artist med en fløyelsstemme som får tiden til å stanse. Etter mange eventyrlige år som frontfigur og blikkfang i kunst-pop bandet Velvet Belly, i etterklangen av hennes siste kritikerroste album «Blue Sky Blue» og suksess-låten «Himmelblå», er forventningene høye når hennes nye album «Memory Lane» slippes.

På albumet har Anne Marie med seg Danny Thompson, den allestedsnærværende basslegenden kjent fra Pentangle og platene til Nick Drake, John Martyn, og Kate Bush. Nicholas Sillitoe, filmkomponist/produsent utfører lydmessig elskov på kassegitar og tangenter, sammen med Kristiansands elgitar-unikum Kjetil Grande, og strykere fra Kristiansand Symfoniorkester.

For å toppe det hele kom selveste mesteren, John Wood, for å utøve lydmagi under miksingen. Wood er produsenten og lydmannen som ga verden klassikere som Nick Drakes «Pink Moon» og John Martyns «Solid Air», og har jobbet med storheter som Fairport Convention, Cat Stevens, Pink Floyd og Nico. John Wood tilfører utgivelsen et tidløst lydbilde og en luftig klarhet, slik bare han evner.

«Memory Lane», det tredje albumet i en trilogi av praktfulle folkpop-sanger, samtlige sunget av vår aller sjeldneste sangfugl, Anne Marie Almedal.

Lignende: