Frode Johansen & Freddy Holm
supp: Herr Pedersen

Kr 180,- + avg. / 13.11.17 21:00 Del denne siden

”Ærlig, nært og ekte” er en visekonsert av og med Frode Johansen. Gjennom selvironi, humor og sterke, ærlige tekster tar Frode oss med på en reise gjennom de viktige temaene i livet; kjærligheten, døden, angst og alkoholisme, ensomhet og førtiårskrisa. Med akustisk gitar og en ujålete stemme gir han oss en drøy times forestilling der han deler rikelig av sine livserfaringer ervervet gjennom 25 år som profesjonell artist og musiker. Og menneske. 

Frode Johansen er aktuell med sin femte plate; «For sånne folk som dere». Han gjorde 79 konserter i 2016 og seiler opp til å bli den fremste arvtakeren etter Lillebjørn Nilsen-generasjonen. Med sitt eminente gitarspill og treffsikre tekster er han blitt kalt «den norske visesangens arveprins».Han er profilert artist på den norske radiokanalen Ordentlig Radio drevet av Øystein Sunde og Tor Andersen, hans låt «Sølvgrå» er fortsatt listet på NRK P1+ og han har deltatt på programmet Låtskriver’n sammen med artister som Unni Willhelmsen, Thom Hell, Bare Egil Band og Daniel Kvammen, i tillegg har han vært grundig omtalt på NRK P1 i programmer som Norsk på Norsk og Kveldsåpent. Frode reiser også rundt med forestillingen ”Tilbake Fra Helvete” der han forteller om sin fortid som alkoholiker og narkoman for ansatte i NAV og andre rusrelaterte yrker.

”Frode Johansen er en av Norges aller beste visekunstnere”
Tor Andersen, Ordentlig Radio 

”Lytt til denne mannen; han kan det” Lillebjørn Nilsen 

”Minner om selveste Stein Ove Berg” Romerikes Blad 

”Frode Johansen er noe av det beste vi har her i landet. Han er den norske visetradisjonens arveprins” Tove Bøygard, artist