The DirtyDogs

kr 100,- / 14.01.11 22:00 Del denne siden

The Dirtydogs er 5 gutter fra Osloområdet og en svenske, slik at indiealibiet er inntakt. The Dirtydogs spiller indierock rett fra hjertet og ga våren 2010 ut sin første fullengder, "Bedtime For Jokers". Plata er gitt ut på bandets eget plateselskap; Some Might Say Records.

Det kom mange godord da plata kom ut og første singelen, Pirate Love, var listet på Radio Tango i flere måneder etterpå.

Furore i Harare skrev bl.a: "The Dirtydogs - Norges svar på Gaslight Anthem? ...Bare hør på låter som den episke åpningslåten "Sophia's Broken" eller den joviale "Let´s Be Blind Together" så skjønner du at Sandefjord er det nærmeste du kommer New Jersey nå som lavatåken ligger tett over landet. ...en skive spekket med hits for oss som er amerikanske arbeiderklassekarer født i en norsk middelklassekropp."

Men gutta hviler ikke på laurbærene, de er allerede i gang med en oppfølger som kommer tidlig 2011. Denne gangen har de tatt noen steg mot poppen og laget mer dansbar musikk med fler elektroniske influenser, men fortsatt med rocken som grunnmur. De nye låtene prøves ut for publikum i disse dager på scener rundt om i landet.

Program

neste ti konserter

Hele programmet