Kåre Garnes Trio (OJ)

kr 100,- / 14.05.11 16:00 Del denne siden

Håkon Storm-Mathiesen - gitar
Kåre Garnes - bass
Svein Christiansen - trommer

Kåre Garnes har vært aktiv på den norske jazzscene siden -70tallet. Han har spilt på festivaler i inn og utland, og vært etterspurt som bassist for utenlandske solister, spiller nå med bl.a. Vidar Johansen Kvartett, Laila Dalseth, Changes for Mingus.

Svein Christiansen er en nestor blant norske trommeslagere, foruten å være en av Norges mest etterspurte studiomusikere og slagverker i Kringkastings-orkesteret, dhar han også utstrakt virksomhet som jazzmusiker på turneer og festivaler med bl.a. Terje Rypdal, Svein Finnerud Trio, Out to Lunch, Lonly Woman (ledet av bassisten Tine Asmundsen).

Jazzgitaristen, komponist/arrangøren og orkesterlederen Håkon Storm-Mathisen har i en årrekke vært en sentral skikkelse innenfor den moderne jazzen i Oslo. Han er også en nyskapende komponist for bl.a. storband, og har gjennomført prosjekter med en rekke av Norges beste band og solister. Som komponist er han kjent for sin bruk av avanserte rytmiske strukturer, og tydelig påvirkning fra rock og annen samtidsmusikk. Til daglig underviser han ved Norges Musikkhøgskole.

Trioens repetoar tar utgangspunkt i jazzens standardlåter.

Program

neste ti konserter

Lørdag 30.05.20 16:00

Helle Brunvoll og Magne Arnesen - strømmekonsert

Lørdag 06.06.20 16:00

Kompen Quintet - strømmekonsert

Hele programmet