Turistene

Kr 150,- + avg. / 14.05.16 22:00 Del denne siden

TuriStene er nå klare for Herr Nilsen 14. mai. Bandet har ikke spilt i Oslo på 35 år, men har holdt et par reunion-konserter i Drammensområde de siste årene. Vinylskiva ”Hard valuta” fra 1981 er remastret og digitalisert og er tilgjengelig på alle musikknettsteder. TuriStene har også nylig sluppet to singler. ”Selv om du sover” og ”Jeg er her”. Begge utgitt på MTG Music.

Etter over 30 år med individuelle prosjekter, har TuriStene startet opp igjen med både nye og gamle låter på reportoiret. Bandet har nå fått med seg Tore Nilsen på bass. Ellers er TuriStene som før: Pete, trommer - Espen Blattmann, gitar og sang - Tor Coward, sang og gitar.

TuriStene ble startet i 1979 og slo i gjennom på Slottsfjellfestivalen samme år. Etter mange konserter og enorm lokal popularitet, fikk de i 1981 platekontrakt med Ole Sørli, NotaBene Records. LP`n ”Hard Valuta” kom samme år, og gutta turnerte Norge rundt og spilte blant annet på Chateau Neuf, Skansen, Hulen, Rockefeller og Club 7 og fikk masse medieoppmerksomhet.

Bandet var en av de første i Norge med musikkvideo. ”Fri” ble produsert av Norsk Film og bl. a. vist i datidens eneste popprogram på NRK; - Zik Zak med Ivar Dyrhaug, hvor bandet også var gjester.

TuriStene spiller en blanding av ska, nyveiv og depressiv pop på norsk.

Program

neste ti konserter

Hele programmet