Foto: Pål Hornburg

Shaun Bartlett. Supp: Tomas Drefvelin

Kr 200,- + avg. / 14.09.17 21:00 Del denne siden

Det er ikke uten grunn at en intim konsert med Shaun Bartlett kommer med hyggegaranti! Livealbumet Oslo Solo (2016) er et opptak fra det som har blitt en årlig høsttradisjon på Herr Nilsen.
Denne kvelden blir Tomas Drefvlin(Rex Rudi) med som support.

Norsk-britiske Shaun begynte med låtskriving på gutterommet i en kjellerhybel utenfor Oslo som tiåring; etter å ha flyttet fra øya Bahrain der faren hans trente løpshester, opp til Norge sammen med sin mor. Mye inspirert av selvopplevde kontraster og med meningsfylte tekster og musikk i grenselandet mellom melankoli og optimisme, har den selverklærte “positive melankolikeren” blitt en kjent og kjær artist for fler og fler - kanskje spesielt siden Norge’s aller første runde av The Voice der han fikk vist seg gjennom en hel sesong som “En sann artist og formidler.” – Magne Furuholmen
Tidligere i år ga han ut instrumental - EP'en Going Places i forbindelse med soundtracket til Petter Uteligger: Fra gata til Nordkapp. Og den 23. juni kommer førstesingelen One One One One fra et nytt, spennende og noe mer konseptuelt synthpop-album kalt Nineteeneightynow. Følg med! Årets høstkonserter blir derimot intet unntak. Vel møtt til en akustisk blanding av kjære sanger, sjekking av“trøkket” rundt en og annen rykende fersk låt, og “Evnentil å ta over et rom på sekunder!” – Sondre Lerche

HJEMMESIDE: https://www.shaunbartlett-music.com
SPOTIFY: https://open.spotify.com/artist/1b7CZ5d172qZdbI1ugAJll
FACEBOOK / INSTAGRAM: @shaunbartlettmusic

Tomas Drefvelin er en norsk artist med mange jern i ilden og mye ild i hjernen. Han er en sterk formidler av mørk og stemningsfull materie. Han fremfører sine sanger nedstrippet og akustisk, og med den klare intensjon å treffe lytteren både i hjerte og hjerne. Han synger på morsmålet. Tekstene er alltid i fokus, og siden lytting er det nye prate, vil en kveld med denne artisten by på en utmerket anledning til å prate – det vil si lytte.

Tomas Drefvelin er først og fremst kjent som frontfigur i bandet Rex Rudi, og som skaper av tegneseriene Rex Rudi og 20mg DREFVELIN.

I 2013 slapp han sin første single, Helt ny mann, under eget navn. Debutalbumet, De gjennomførte menns hotell, ble sluppet i mars 2016. Han har også utgitt barneplate i samarbeid med Redd Barna og flere kjente norskeartister. Våren 2016 ble han tildelt arbeidsstipend fra Tekstforfatterfondet for å skrive nye sanger. Han jobber for tiden med å ferdigstille sitt andre soloalbum. 
www.facebook.com/tomasdrefvelinartist 

Program

neste ti konserter

Hele programmet