Sjel & Showtime - Viser,vin,vidd og vemod

/ 14.12.07 00:00 Del denne siden

Sjel & Showtime består av Hanne T. Asheim, Lars Engebretsen, Lene Kongsvik Johansen, Sara Scheen Otnes og Karen Haugsgjerd Reme-Stigel. Siden 1999 har de underholdt sitt trofaste og voksende publikum med sine særegne, selvlagede sanger og gjøgleri. På Herr Nilsens intime scene byr de på crazykomiske såvel som vemodige sangnumre, livsglede såvel som Lebensschmerz, klarinett såvel som tuba – eller sag? – og en hyllest til Vinen, Kampen, Livet og det lille, stygge, vakre Mennesket.

Fredag 19. oktober kl. 21:00 kan du igjen nyte Sjel & Showtimes velbalanserte coctail av engasjement, spissfindighet, kjærlighet, sorg, glede og sinne fra Herr Nilsens scene: ”Det er salong”. Den Oslobaserte gruppen byr på et knippe sanger både fra tidligere forestillinger gjennom snart ti år og nykomponerte numre. Med sylskarpt blikk på samtiden og de evige tema i menneskers liv formidles undrende understatements og glødende gleder gjennom tekster og musikk hovedsaklig skrevet av Hanne T. Asheim. Det hele formidles av ensemblet akkompagnert av hverandre på piano og diverse blås. Det skulle bli noe for ethvert øre og øye. Bakt inn i det hele er en gjest som representerer noe i samme gate eller noe helt annet. Det kan bli en overraskelse, en bonus.

Storfint besøk
Det er med glede og ærefrykt at Sjel & Showtime kan ønske månedens gjester velkomne opp på Herr Nilsens scene: Suksessgjengen bak ”Venner tilbake” som gjorde rent bord i Stavern i sommer; Simon Andersen, Stig-Werner Moe og Anders Rogg er klare til å innta hovedstaden . Med seg på laget har de Anne Marit Jacobsen som neppe trenger nærmere presentasjon. Med vennskapet som overskrift kan vi love glederike innslag med alvorlig snert. Se ”Venner tilbake med Marit” på Scandinavia scene fra 26. oktober. www.vennertilbake.com

Program

neste ti konserter

Hele programmet