Peter Asplund og Isabella Lundgren med Prime Time Orchestra

Peter Asplund og Isabella Lundgren med Prime Time Orchestra


Søndag 15.05.22 Kl. 20:00 / Kr. 300,- / Billett

Hver enkelt person definer meningen med livet på sin måte. All kunst har evnen til å tolke og uttrykke meningen med livet, og kunstnerne er de som viser ulike former. Jazzartistene Isabella Lundgren og Peter Asplund er nært bundet til American Songbook, jazz, dynamikk, drama og klassiske underholdning. Med dette showet ”Something to live for” tas publikum med på en reise fylt med alt fra åndesløs gripende balladetolkninger og gjennomtenkte resonnement om livet, til rykende varm, het og energisk swing, samt en stor porsjon humor.

I mange år på rad har Peter Asplund gjestet Jazzklubben Fasching i Stockholm med sitt eget storband, bestående av solister fra nabolandets jazzelite. Og nå kommer på nytt et show til Norge og Herr Nilsen Jazzklubb. Gå ikke glipp av denne festen der Peter Asplund knytter tradisjoner sammen med det beste fra den moderne storbandmusikken

Isabella Lundgren ble i 2015 den årlige vinneren av Orkesterjournalen Award for beste jazz album, Gyllene Skivan ”Somehow life got in the way” . En utmerkelse hun delte med Daniel Karlsson Trio og albumet ”Fusion for fish”. Isabella Lundgren har, selvfølgelig, på ganske kort tid gjort en formidabel karriere og kan nå betraktes som en av Sveriges største jazzvokalister. Isabella Lundgren har også blitt kåret til årets musiker av P2 Jazzkatten. Hun tar for seg av egne original komposisjoner, musikk fra den amerikanske sangboken med røttene i bluesen.

Fra 2015 er Prime Time Orchestra utnevnt til et av Bærum kommunes Kulturfyrtårn.

Lignende: