Jens Andersson

Kr 200,- /100,- + avg. / 15.06.18 22:00 Del denne siden

Forfriskende, optimistisk, egenart og det lille ekstra er ord som går igjen når musikken til Jens Andersson beskrives. Han sammenlignes med artister som Bo Kaspers Orkester, Stefan Sundström, Lisa Nilsson og Lars Winnerbäck.

Oslo-svensken og hans band er meget godt likt på scenene rundt om i Norge og Sverige på bakgrunn av svært solide live-prestasjoner og knallsterke låter. De har stått på samme scene som bl.a. Stein Torleif Bjella, men også varmet opp for norske legender som Ole Paus, Bjørn Eidsvåg og Åge Aleksandersen.
Den 15 juni spiller Jens Andersson sin avslutningskonsert på Herr Nilsen før Jens flytter tilbake til Sverige etter 14 år i Norge og 7 år med samme fantastiske band. Dette er en unik mulighet til å få med seg en flott konsertopplevelse.

”Jag ler för mig själv på väg till tunnelbanan. När jag lyssnar på debutalbumet av Jens Andersson känns det som att jag lyssnar på ett soundtrack av livet självt och för en stund glömmer jag snön och alla stressande människor omkring mig. Jag bara lyssnar.” – Lira musikmagasin

”Sammen med fem andre fremragende musikere, viser bandet en musikalitet og egenart som fenger publikummet fra første stund.” – Andreas Milde, Tidal

”Han presenterer noe som er eget, helstøpt, underfundig. Han trekker det musikalske stoffet ut av tekstene og bruker det som musikk, veldig sjarmerende!” - Solveig Slettahjell, sanger, artist og låtskriver.

”Årets kanskje mest undervurderte norske arist” – Terje Kollevik, Blackmoon

“Jens Andersson debutplate byr på moden, velreflektert og velprodusert svensk visepop. Jens og bandet har jobbet intenst med denne platen siden 2015, der personlige opp- og nedturer har satt sitt preg på tekstene og låtene, men mest av alt har reisen utviklet en helstøpt artist og låtskriver som garantert vil treffe både svenske og norske musikkelskere.” – Musikkblogg Dust of Daylight

”Jens Andersson har kulheten til Bo Kaspers og litt av røffheten til gamle CC Cowboys, men er egentlig bedre enn sistnevnte i både stil, innlevelse og historiefortelling. Stort glas av kärlek svinger mer enn hva CC noensinne har gitt ut. ” – platespilleren.com

Musikksjefen i NRK P3, Mats Borch Bugge, uttrykte stor entusiasme over bandets første singel ”Sommar i Bohuslän”: ”Jeg er mektig imponert, og spår denne mannen en lysende fremtid!”

“Han er en historieforteller, (…) en opplevelse i seg selv.” - Martin Koldaas, Radio Nova

“Knallbra konsert av et band med bøttevis med sjarme, varme, fine låter og tekster som engasjerte”. – Kunstner Per Vie, Galleri LaVie.

Program

neste ti konserter

Hele programmet