Ola Erlien | Oslo Jazzfestival 2022


Mandag 15.08.22 Kl. 20:00 / 310,- / Billett

Ola Erlien ble på Oslo Jazzfestival 2021 tildelt prisen som årets Usbl Jazztalent. Erlien tok nylig over gitarkrakken til Jon Larsen i Hot Club de Norvège i en alder av 18 år. Han har deltatt på den rekke av Oslo Jazzfestivals satsninger for unge jazzmusikere, og er nå ferd med å etablere seg som en av de mest lovende nye gitaristene i landet. I tillegg til med Hot Club de Norvège er Erlien også å høre i Munch Trio sammen med saksofonist Zakarias Meyer Øverli og bassist Gard Kronborg. En trio som utforsker lyrisk kammerjazz med elementer fra string-swing, postbop og nordisk jazz.

«Ola Erlien er en fantastisk musiker og spiller helt annerledes enn meg. Sammen med Gildas blir han en fin frontrekke i Hot Club i årene fremover. Ola var bråmoden og et tidlig talent, så det var han som fant frem til oss på ungdomsskolen. Vi har visst om ham i mange år allerede, og han har vært med oss på jamsessions.», sa Jon Larsen fra Hot Club de Norvege om ham.
På Oslo Jazzfestival har den lovende gitaristen satt sammen en ny kvintett for anledningen, perfekt skrudd sammen for nydelig kveld på Herr Nilsen.

Ola Erlien - Gitar

Gustav Skaaret - Gitar
Stian Carstensen - Trekkspill & pedal steel
Zakarias Meyer Øverli - Saxofon
Gard Kronborg - Bass

Lignende: