The Douglas Group

kr 150,- / 15.10.10 22:00 Del denne siden

En sjelden gang i blant så blir utfallet av tilfeldighetene så til de grader naturlig at man nesten kan begynne å tro at det er skrevet i stjernene eller at skjebnen har pirket borti med alle fingrene… Slik er historien om tilblivelsen av The Douglas Group.

Med en universell visjon om å lytte til, bli inspirert av og skape i fellesskap med hverandre har denne "supergruppen" med både norske og amerikanske medlemmer ambisjoner om å lage nye og solide veier i det norske blueslandskapet. Medlemmenes musikkerfaring vil få tennene til å løpe i vann hos selv den mest garvede musikkelsker som garantert vil sitre av glede og forventning til neste konsert.

Med Iver Olav Erstads kjærtegn på sitt Hammond B3, Hohner Clavinet eller Rhodes, Jon Reidar Furulunds smittende groove og trommespill, Per Øysteins Erstads hypnotiserende formidling av de laveste frekvensene på sin bass og Adam Douglas' fantastiske, sjelfulle stemme og delikate gitarspill gir dette samlet et band som gir uttrykket spilleglede en helt ny dimensjon.

Med sin dypeste respekt for alle storhetene innen soul, blues, jazz, gospel og funk som de har tilbedt samlet i en mannsalder ønsker The Douglas Group å fullføre sitt oppdrag med å kombinere det nye med det gamle til noe musikalsk unikt