Big Band Sunday: Sandvika Storband m/ Live Foyn Friis

Kr 150,- / 16.03.14 20:00 Del denne siden

Rosene har regnet over den norske sangerinne Live Foyn Friis. Sist år ble hun kåret til Årets Unge Jazzkomponist og nominert til Danish Music Awards for Årets Beste Vocal Jazz Album, og ved samme anlening utnevnt som Danmarks nye jazzstjerne! Til konserten lover Live og Sandvika Storband både sanger fra albumet Joy Visible og noen nye komposisjoner arrangert for storband av Jesper Riis. Det blir også noen tradisjonelle jazz standarder å høre på konserten. Vi ser frem til en herlig og litt annerledes storbandkveld! Konserten ledes av Frank Brodahl.

Live er en jazzsangerinne og låtskriver fra Asker men for tiden bosatt i Danmark. Hun er utdannet ved Det kunstfaglige fakultet ved Universitetet i Tromsø, Kungliga Musikhögskolan i Stockholm, the Complete Vocal Institute i Københanv og har en Mastergrad fra Det Jyske Musikkonservatorium i Aarhus 2009-2011. Nå arbeider hun med en avansert vidreutdanning for diplom i musikk også i Aarhus.
Live har fått sin musikk omarrangert for storband, og funnet et spennende møte, hvor hennes litt skjeve, sarte lydlandskap møter den tradisjonsrike besetningen, og skaper et nytt univers sammen. Musikken er moderne, poppet, nordisk, jazzet og feminin. Hennes komposisoner legger grunnlaget for felles improvisasjon og formidling, med skjeve taktarter og ungt friskt mot på å prøve noe nytt.

Program

neste ti konserter

Hele programmet