Robert Skarsbakk med band

Robert Skarsbakk med band


Torsdag 16.06.22 Kl. 21:00 / Kr. 240,- / Billett

Robert Skarsbakk er en eksiltrønder som nå har bosatt seg i Sandefjord. Robert debuterte i voksen alder i 2016 med «Like Everything is OK» med fantastiske anmeldelser. Bl.a. rullet Øyvind Rønning i Dagbladet terninkast 5 og skrev «Denne norske debuten vil du ikke gå glipp av! ... I en alder av 38 solodebuterer han med et imponerende album med ti egne låter i americana-sjangeren, som grovt sett kan forklares som en miks av rock og country.» Albumet ble mixet av selveste Jim Scott, som er kjent fra sine produksjoner med Wilco, Red Hot Chilli peppers, Rolling Stones mm.

Oppfølgeren »Maybe Someday» ble gitt ut i 2020, og står ikke tilbake for debuten. Albumet ble mixet i Fivestar Studios i Los Angeles, CA og mixet av Jonathan Wilson som er kjent produksjoner som Father John Misty, Dawes mm. Sjangermessig lander artisten i landskapet Americana. En sjanger som har vokst seg stort her i Norge de siste årene, med en rekke artister som har bemerket seg i utlandet.

Skarsbakk arbeider i disse dager med et nytt album som slippes høsten 2022. Publikum vil denne kvelden få mulighet til en sniklytt på låter fra det kommende albumet.

Til Herr Nilsen tar Robert Skarsbakk med seg de tre Vestfold-musikere Freddy Augdal Wike/trommer, Roar Skjelbred/bassAnders Gleditch/tangenter og Freddy Holm på diverse strengeinstrumenter.

Lignende: