Per Mathisen & "The Bring It On Band"

Kr 250,- / 16.07.14 21:00 Del denne siden

Den fenomenale og makeløse norske bassisten, Per Mathisen, spilte konserter på "Havana Rhythm & Dance" festivalen, på Cuba, våren 2013, med den verdenskjente trommeslageren/perkusjonisten Walfredo de los Reyes Jr. Veldig raskt fant de 2 tonen, ble gode venner og enige om at de bare måtte samarbeide mer i fremtiden. Nå er tiden kommet for at de står på samme scene igjen og de gleder seg helt vilt. Med Olga Konkova på keyboards og Hans Mathisen på gitar kommer dette til å bli ett fyrverkeri av en konsert, med ett band det lukter svidd av.

Konserten som kvartetten gjør på Herr Nilsen onsdag den 16. juli er en av kun 2 i Norge. Reyes er på verdensturne’ som perkusjonist med supergruppa Chicago og hadde mulighet til å komme 2 dager før konserten deres i Langesund fredag den 18.07. Musikken kvartetten spiller er hovedsaklig komponert av Per Mathisen og er en herlig blanding av funky & rocka latin-jazz. Alle 4 leverer fantastisk virtuose soli og samspillet er intenst, drivende og eksplosivt.

Walfredo er verdenskjent fra lange samarbeid med blant annet Carlos Santana og Chicago og er sønn av legendariske Walfredo de los Reyse Sr. Per Mathisen, en av norges aller meste etterspurte bassister, har spilt konserter i over 30 forskjellige land med noen av verdens aller mest kjente musikere. Olga Konkova, norges desidert mest fantastiske jazz pianist, har blant annet spilt solo piano konserter på Molde jazzfestival, Kongsberg jazzfestival og på Festspillene i Nord-Norge. Hans Mathisen, Spelemannsprisvinner med sitt gitarspill og hyllet komponist med flere bestillingsverk.

Olga Konkova, keyboards. Hans Mathisen, gitar.

Per Mathisen, bass. Walfredo Reyes Jr., trommer.

Program

neste ti konserter

Hele programmet