Østkanten Bluesklubb presenterer: Margit Bakken Band

Billetter kr 200,- / medlemmer kr 180,- kjøpes i døra eller på Billettservice. / 16.10.09 22:00 Del denne sidenDelta

Veteran men platedebutant: Margit Bakken slapp i år sin debutplate etter å ha begeistret bluespublikummet i årevis. Nå kommer hun tilbake til oss.

Margit Bakken fra Notodden har i en årrekke besøkt små og store bluesklubber og festivaler på kryss og tvers i Norge. I 1997 deltok Margit i TV2-programmet Stjerner i Sikte som Janis Joplin med ”Me and Bobby McGhee” og kom til finalen i Stockholm. Hun har vært engasjert i mange musikalske prosjekter, men har nok de siste årene vært mest å se på scenen sammen med sin bluessøster Rita Engedalen. I samarbeidsprosjektet "Damer i blues" trekkes de viktige damene i bluesen fram i form av bilder, ord og toner. Da Margit spilte på Hagan Bluesfestival i Sande (2008) skrev Drammens Tidendes anmelder: "Margit Bakken oser av følelse for det hun fremfører. Rett og slett en stemme hele Norge vil elske".
Mange har etterspurt Margits debutalbum, et album som har fått en spennvidde fra Blues, Roots, Folk og Country. Med unntak av en låt fra henholdsvis Tony Joe White og Memphis Minnie står Margit for alle tekstene og melodiene på “On the other side”.
Albumet er innspilt i MyTown Recording Studio, Vestfossen. produsert av Eivind Kløverød. Bandet består av bl.a. Eivind Kløverød: trommer/perkusjon, Jonny Aasgaard: akk.gitar, Bent Bredesen: el.gitar, Espen Fjelde: orgel, Finn Tore Tokle: Bass.

Program

neste ti konserter

Hele programmet