GRAND PRIX QUIZ & DISCO MED JOSTEIN P & LENA B

kr 100,- / 16.11.09 21:00 Del denne siden

Herr Nilsen følger som vanlig med i musikkens verden. Allerede 16. nov og 21. desember begynner vi nedtellingen til tidenes norske Grand Prix-år 2010: Da skal Norge arrangere europeisk finale, det er 25 år siden Bobbysocks' seier og det er 50 år siden den første norske GP-finalen. Det gjør vi med å invitere til heidundrende Grand Prix-quiz med Jostein Pedersen og Lena Barth Aarstad. Jostein er quizmaster (i smoking!), Lena synger spørsmålene på ni originalspråk - inkludert kjoleskift i pausen og vindmaskin. Etterpå er det garantert Madonna-fri sone med GP-dico uti i de små timer. Når danset du egentlig sist til "Tipi-tii" Finlands GP-bidrag fra 1962? Ta med flagg, allsangstemme og dann et lag som får 12'erne til å sprute!


Lena B er skuespiller og sanger. Hun var en av de første som gikk ut av Paul McCartneys LIPA i Liverpool og arbeidet som skuespiller i London i ti år. Kjærligheten brakte henne hjem igjen der hun har gjort stor suksess i egne sommer- og juleoppsetninger i Grenlandsområdet, som hore i Tolvskillingsoperaen på Rikstreatret og som ettertraktet "stemme". Hun er født lingvist, pugget GP-sanger hele sitt liv og er en raser på svenske dialekter.


Jostein P var NRKs berømte/beryktede GP-kommentator i tolv år - med en spesiell forkjærlighet for de svenske bidragene. Han er svært ettertraktet til ulike GP-show over hele landet og reiser sjeldent uten sine 17 kilo med GP-plater. Marokko 1980 - ikke no' problem!

Gå ikke glipp av vinterens gladeste kvelder! Ta gjerne med flagg, allsangstemme og dann et lag som får 12'erne til å sprute!

Program

neste ti konserter

Hele programmet