Lars Martin Myhre og Ingvar Hovland "KÅRNER KAFE"

kr 200,- / 17.03.09 21:00 Del denne siden

Myhre og Hovland tar oss med på Kårner Kafe og presenterer oss for stamgjestenes sorger og gleder med varme og humor og uten moralsk pekefinger - i salig Bellmanns ånd, men anno vårt eget århundre.

I konsert-forestillingen / cabareten ”Kårner Kafe” presenterer Lars Martin Myhre og Ingvar Hovland oss for sitt eget, lille univers skapt omkring en særdeles brun kneipe beliggende på et hjørne et eller annet sted i kongeriket Norge.
Her møter vi en del av stamgjestene; et rufsete og slitent klientell - men tidvis likevel med adskillig livsvilje.
”Kongen på haugen” er den lett kriminelle og tungt arbeidsskye Frivoll. Der andre strør om seg med livsmotto som ”Grip dagen!”, er Frivoll mer for å ”ta kvelden”.
Også Josse, en gang i tiden kjent som presten Johannes, er en markant skikkelse som stadig har ett og annet å forkynne for sine svirebrødre på Kårner.
Det samme kan sies om frifanten og lystsmugleren Frederic Feyer, den høyst konkursrammede Direktøren, den havarerte Chiefen og deres alles Britta Blomme.
Og over dem alle våker stedets innehaver, Erna, med et omsorgsfullt blikk og en stor romslighet - både i forhold til sine gjester og til skjenkeloven.

Ingvar Hovland En av våre fremste tekstforfattere. Jobber bl.a. med Vamp, Elle Melle og Lars Martin Myhre. Er med i gruppen Ulv Ulv og har medvirket i/skrevet for en rekke revyer og kabareer.

Lars Martin Myhre Artist, komponist, produsent. Har deltatt på over 40 plater. Fire spellemannpriser sammen med Odd Børretzen. Hans siste plate ”Stengetid?” fikk glimrende anmeldelser og låten ”Trøstesang” var en av høstens mest radiospilte. Mer info

De har med seg følgende band:
Terje Norum - piano.
Olaf "Knerten" Kamfjord - Bass
Jon Rosslund - Trommer.

Program

neste ti konserter

Hele programmet