Randi Tytingvåg Ensemble

kr 150,- / 17.04.10 21:00 Del denne siden

Randi Tytingvåg er kjent som en sterk formidler med en særegen stemme. Hun skriver tekster og melodier der hun blander elementer fra flere sjangre og skaper et eget uttrykk. Låtene hennes bærer preg av å være nære og melodiøse.

Etter jazzstudier i London ved School of the Arts Roehampton debuterte hun på hjemmebane under Maijazz 2001. I 2004 ble hun utvnevnt til årets Stavangerkunstner. Samme året kom debutplaten ”Heavenly Attack” og forløperen ”Beyond Surface” (EP). I 2006 kom oppfølgeren ”Let Go.” Hun har mottatt strålende kritikker og berømmes for å ha gått egne veier.
I august 2009 kom Randi med sitt tredje album “RED”, til strålende kritikker. Hun har det tyske plateselskapet, Ozella i ryggen og platen ble lansert på tysk jord I oktober. Denne gangen satser hun internasjonalt. Med seg har hun en fantastisk gjeng med musikere. Randi Tytingvåg Ensemble er:
Anders Aarum – piano, 
Espen Leite – akkordion ,
Magne Thormodsæter – kontrabass og Ivar Thormodsæter – perkusjon og trommer.
Det nye albumet, ”RED”, viser et ensemble som er godt samkjørt med en musikalsk tyngde som kommer til utløp i en sjelden lekenhet og spennvidde. Albumet har elementer fra jazz, folketoner, tango og electronica, med en tydelig rød tråd og sammenheng mellom tekster og melodier. Albumet overbeviser fra start til slutt. Musikken er farget rød, disse musikerne viser oss hvorfor og hvordan.

www.ozellamusic.com www.tytingvaag.no/
www.myspace.com/randitytingvaag.no

Program

neste ti konserter

Hele programmet