Prima Vista Social Club:  17 Mai spesial

Prima Vista Social Club: 17 Mai spesial
Support: Gigaphonics


Fredag 17.05.19 Kl. 21:00 / Kr. 250,- / Billett

Prima Vista Social Club har på kort tid blitt en favoritt blant publikum og arrangører, og har holdt uttallige konserter på klubber og jazzfestivaler med sitt hardswingende reportoar og musikalske humor.

At de 6 musikerne i tillegg er fra absolutt øverste hylle gjør dette til en unik konsertopplevelse! De siste årene har etterspørselen etter bandet økt massivt år for år, og de siste to årene har de turnert med eget juleshow.
Prima Vista Social Club er resultatet av hva som skjer når 6 av landets ypperste musikere bestemmer seg for å ha det moro sammen, og dele dette med publikum!


Svein Erik Martinsen Aanestad -vokal og gitar

Erik Eilertsen -trompet

Håvard Fossum -saksofon

Kristoffer Kompen -trombone

Jens Fossum -kontrabass

Torstein Ellingsen -trommer


Gigaphonics er en ny, funky oktett, bl.a. inspirert av The Dirty Dozen Brass Band, Rebirth Brass Band og Soul Rebels. Gruppen spiller fengende musikk med publikumsappell - gjerne finurlig arrangerte poplåter - i en groovy, New Orleans-inspirert drakt, i tillegg til sine egne komposisjoner. Gigaphonics består av musikere fra ensembler som Red Hot, Prima Vista Social Club, The New Orleans Collective og Oslo Filharmoniske Orkester.

Foto: Christer BellLignende: