Østkanten Bluesklubb presenterer: Bergen Blues Band

Billetter kr 250,- / medlemmer kr 200,- selges i døra og på Billettservice. / 17.09.10 22:00 Del denne sidenDelta

Hvem husker ikke legendariske Bergen Blues Band med John Magnar "Hungy John" Bernes i front? Bergen Blues Band er endelig friskmeldt etter avlysningen i mai.

I 2010 er det 30 år siden Bergen Blues Band ga ut sin første plate og gjorde internasjonal suksess. Dette bandet reiste Norge på kryss og tvers og opparbeidet seg en enorm fanskare. Som et av få norske band fikk de også spille i utlandet. Platene til Bergen Blues Band er legendariske og kan kun skaffes igjennom auksjoner på nettet. Disse platene har opparbeidet seg stor samleverdi.

I anledning at det er 30 år siden den første plate ble utgitt, samles bandet for å gjøre konserter med de mest kjente låtene fra storhetstiden på 80 tallet. Det blir faktisk også nye låter med Bergen Blues Band!

Musikken som den gang kun kom ut på vinyl og kassett, vil nå også bli tilgjengelig på cd og selges over nett. Jubileumsbandet består hovedsakelig av besetningen på Another Blues albumet. John Magnar Bernes (Hungry John) ,Ole Thomsen, Willy Korneliussen, pluss Atle Johanessen og Aksel Fjæra som har spilt med Hungry John de siste 15 årene. Alle musikerne har vært aktiv innen blues miljøet i Norge de siste 30 årene, og er hyppig brukte studiomusikere. Hvem disse gutta har spilt og samarbeidet med opp gjennom årene er ikke småtterier. Vi snakker om øverste hylle.

Program

neste ti konserter

Lørdag 30.05.20 16:00

Helle Brunvoll og Magne Arnesen - strømmekonsert

Lørdag 06.06.20 16:00

Kompen Quintet - strømmekonsert

Hele programmet