Prima Vista Social Club - juleshowet 2021

Prima Vista Social Club - juleshowet 2021


Fredag 17.12.21 Kl. 21:00 / Kr. 300,- / Billett

Endelig er Prima Vista Social Club tilbake med sitt legendariske juleshow på Herr Nilsen!!! Covid-19 satte en midlertidig stopper for dette, men nå er de endelig tilbake! Tradisjonen tro avslutter de også årets juleturnè hos oss på Herr Nilsen! For mange av våre gjester har denne konserten blitt en årlig tradisjon, så det er nok lurt å være ute i god tid for å være sikker på å få billett.

Prima Vista Social Club har forlengst blitt en favoritt blant publikum og arrangører, og har  holdt utallige konserter på klubber og jazzfestivaler med sitt hardswingende reportoar og musikalske humor. De spilte sitt første juleshow i 2015, på den legendariske (med dessverre nedlagte) klubben Buckleys i Oslo. Konserten fikk umiddelbart legende-status blant publikum og arrangører!

Deres absurde musikalske humor med snutter, fanfarer, overraskelser og finurlige arrangementer av kjente og kjære juleklassikere gikk rett hjem. At de 6 musikerne i tillegg er fra absolutt øverste hylle gjør dette til en unik konsertopplevelse! Prima Vista Social Club er resultatet av hva som skjer når 6 av landets ypperste musikere  bestemmer seg for å ha det moro sammen, og dele dette med publikum!

Svein Erik Martinsen Aanestad -vokal og gitar

Erik Eilertsen -trompet

Håvard Fossum -saksofon

Kristoffer Kompen -trombone

Jens Fossum -kontrabass

Torstein Ellingsen -trommer

Lignende:
Søndag 18.12.22 Prima Vista Social Club: Juleshowet 2022