BerntzBønch

BerntzBønch


Tirsdag 18.10.22 Kl. 20:00 / Kr. 200,- / Billett

Vi snakker powertrio! Vi snakker norsk! Vi snakker jazzrock, noen ganger med stor J, kanskje oftere med stor R - samtidig som om improvisasjonene helt klart står i fokus. Hamar-trioen BerntzBønch baserer seg på gitarist Frode Berntzens låter, ispedd noen (selektivt utvalgte) klassikere for besetningen. Med Skjalg Lidsheim på trommer og Simen Wie på bass er denne trioen besatt av musikanter som kjenner hverandre ut og inn og som ikke er redd for å trå på upløyd musikalsk mark. 

De tre musikerne har jobbet tett sammen i mange år, oftest som teaterorkester, men også som husband i diverse konsertproduksjoner o.l. Trioen er dermed godt trent i å spille svært lavt, men nå står de opp fra teatergrava, flytter seg opp i rampelyset og skrur opp noen merkbare hakk på volumknottene! Kjernen er Berntzens låter, i tillegg vipper BerntzBønch med hatten til noen av de største innen gitarpowertrio-tradisjonen som Terje Rypdal & The Chasers (i god norsk tradisjon) og noen (u)høflige nikk til Jeff Beck og hans gitarverden.

BerntzBønch er:Simen Wie – bassist. Fra Espa. Nylig utdannet fra jazzstudiet på Norges Musikkhøgskole. Stadig å høre i prosjekter som Yawn, Feenix Foundation, ISA, Starman (a tribute to David Bowie) og mye mer i tillegg til freelanceprosjekter for RingsakerOperaen, Elverum BarneMusikkTeater og mange fler.

Skjalg Lidsheim – trommeslager. Hamar-basert og kjent fra mange musikalske konstellasjoner: f eks LowFly Quintet, GLO og Hoggorms.. Mye benyttet som freelancer for prosjekter som Sirius, RingsakerOperaen, Elverum BarneMusikkTeater og mange fler.

Frode Berntzen – gitarist og låtskriver. Hamar-basert og etablert med sitt eget StudioEner. Spiller i MjøsFolk, Briskebyen Lyttemannslag og GLO i tillegg til freelance-samarbeid med artister som Geirr Lystrup, Kim Rysstad og mange fler.

 

Lignende: