Orbo & The Longshots

kr 200,- / 18.12.09 22:00 Del denne siden

ORBO & The Longshots er et norsk rock and roll-band fra Bergen. Bandet ble dannet av vokalist og gitarist Ole Reinert Berg-Olsen alias ORBO i 2000.

ORBO & The Longshots er ikke bare blant live-topputøverne i Norge, men også blant de ypperste artistene i landet på plate. Bandet har gitt ut fire album, og vant Spellemannprisen 2008 for albumet High Roller. Signerte platekontrakt med Columbia/Sony Music Norway i 2009.

Kombinasjonen av å skrive, fremføre og spille inn originalt materiale ble nylig beskrevet av Rick Rubin som "en tapt kunstform" da han uttalte seg om Tom Petty & The Heartbreakers som "the last rock'n'rollers".

Men Rock'n'Roll er ikke fortapt. Og så lenge det er band som dette i musikkbransjen vil sjangeren heller aldri bli det. Bandets ambisiøse pilgrimsferd-prosjekt er å spille inn alle sine album i alle verdens største
musikkmetropoler. For å bli ett med musikkens røtter og for å utvikle sjangeren ved å kombinere tradisjon og nytt blod. ORBO & The Longshots mener alvor og har kommet for å bli. For å gi deg rock'n'roll i årene som kommer.

* ORBO (Ole Reinert Berg-Olsen): vokal, gitar
* Ine Tumyr: vokal, perkusjon
* Reidar Opdal: vokal, piano, hammondorgel
* Paul Inge Vikingstad: bass
* Stian Tumyr: slagverk

Program

neste ti konserter

Lørdag 06.06.20 16:00

Kompen Quintet - strømmekonsert

Hele programmet