David Bogen

AVLYST!
David Bogen


Tirsdag 19.05.20 Kl. 21:00 / Kr. 100,- / Billett

David er en bygdegutt fra indre Hedmark som fant musikken gjennom mors gamle konfirmasjonsgitar. Gjennom årenes gang har han og gitaren spilt med ulike artister, men de har nå fått samlet nok materiale til å slippe egne låter. Det synges om nære og kjente temaer, som lett og ekte treffer midt mellom rockefoten og hjerterota. En slik ekthet som du gjerne finner i ei lita stue to mil øst for Hamar, ytterst i en furuskog, mellom to kopper svart kaffe.

Nå inviterer bandet til konsert for å feire slipp av den nye EP’en “Ville Bare Si Det». Det er fire rykende ferske sanger der tittellåta lover at det kommer bedre dager. Det er en stor produksjon med et pulserende driv. Refrenget blir med deg videre, lenge etter at sangens siste akkord er lagt. Med seg på EP’en, har David med seg Bjarne Stensli, som produsent.

På scenen består bandet av

Vetle Jarandsen (bass), Kurt Andre Aase (trommer), Stefan G. Stensrud (El-git), Robert Kaino (El-git.), Kristian Sæland (Orgel), Hanne B. Omdal (Vokal), Hilde Sigmond (vokal og perkusjon) og David Bogen (vokal og gitar). De er alle bosatt i Oslo.

 

Lignende: