Sunniva Lundh

Sunniva Lundh


Søndag 19.09.21 Kl. 20:00 / Kr. 240,- / Billett

Sunniva Lundh ga ut sitt andre album Fall With Grace midt i pandemien høsten 2020. Nå som Norge begynner å åpne igjen, er hun klar for den lenge etterlengtede Norgesturnéen.

Søndag 19. september spiller hun på Herr Nilsen!

Begge Sunnivas album ble i utgivelsesåret kåret til ett av årets beste på henholdsvis thewilhelmsens.com og erikvalebrokk.no. De har også mottatt gode kritikker i norske og svenske aviser.

Konsertene er preget av et nært uttrykk, der hun sammen med André Viervoll (piano), Stian Haslie (gitar), Eivind Molden Norseng (Steel), Aksel Jensen (Bass) og Bjørn Einar Hanstveit (Trommer) skaper en følelse av frihet. Sunnivas sanger er personlige med en feelbad/feelgood-stemning: Varmt, emosjonelt og fengende.

Vårt Lands musikkanmelder sammenliknet Sunniva Lundhs livsvisdom og låtskrivertalent med Bob Dylan. P2 fattet også interesse for Sunnivas musikk og tekster, noe som førte til et portrettintervju på P2s Ekko.

«Avslutningsvis vil jeg bare understreke at jeg ikke skjønner noe som helst hvis ikke denne helt utmerkede artisten blir stor og havner på alles lepper.»Ole Morten Wilhelmsen thewilhlmsens.com 

Lignende: