Big Band Sunday:
Prime Time Orchestra m/ Katrine Winfeld (dk)

Kr 200,- + avg. / 19.11.17 20:00 Del denne siden

Prime Time Orchestra henter etablerte nye jazzstjerner fra Skandinavia, og ønsker nå og ta for seg den unge danske jazzpianisten og orkesterlederen Kathrine Windfeld, bosatt i København. Kathrine som sist år vant Danish Music Awards Jazz som "Årets Nye DanskeJazznavn", blir et nytt og spennende bekjentskap for byens jazzscene!

"Aircraft" var desuden nomineret i kategorierne Årets Danske Komponist og Årets Danske Jazzudgivelse. Albumet "Aircraft" cirkulerer flittigt på DR P8Jazz og Sveriges Radio P2. KWBB spiller på Modern Jazz Days i Køge, Copenhagen Jazz festival, Århus Jazz Festival samt Ystad Jazz Festival, hvor koncert og interview transmitteres i Sveriges Radio P2 Live. I april spilte KWBB en eksklusiv showcase på Europas største jazzmesse, "Jazzahead" i Bremen(DE)."

Kathrine er på forsiden av Jazz Special, Danmarks førende jazzmagasin, og har et langt intervju i bladet.  http://www.windfeldmusic.dk/

Prime Time Orchestra rangerer i dag som et av Norges ledende storband med tilholdssted i Sandvika. Orkesteret ble startet i 1981 og har utmerker seg som et prosjekt- og konsertband, og har samarbeidet med en lang rekke kjente norske og utenlandske solister og arrangører. I orkesterets egne rekker sitter dyktige amatører sammen med profesjonelle- og semi profesjonelle musikere og en stor vekt av studenter fra Norges Musikkhøgskole. 

Prime Time Orchestra står musikalsk fritt og liker å jobbe innen ulike musikalske stilarter. De senere års samarbeid med artister som Lill Lindfors og Hector Bingert (Sverige), Peter Asplund og Margareta Bengtson (Sverige), og musikalskleder Mats Hålling (Sverige), samt Robert Nordmark og Isabella Lundgren (Sverige).

Fra 2015 er Prime Time Orchestra utnevnt til et av Bærum kommunes Kulturfyrtårn.

Program

neste ti konserter

Hele programmet