Amund Maarud & Jarle Vespestad

Amund Maarud & Jarle Vespestad


Tirsdag 19.11.19 Kl. 21:00 / Kr. 275,- / Billett

En av våre råeste gitarister, Amund Maarud og en av våre aller beste trommiser, Jarle Vespestad setter hverandre i stevne på Herr Nilsens intime scene! Dette ligger an til å bli en smått legendarisk aften og vi spår at det blir trangt om plassen!

Amund Maarud er mest kjent som energisk gitarhelt med sitt eget band, duoen Morudes og rockebandet The Grand. Amund har vunnet Spellemannprisen, Notoddens Bluespris i 2016 og Tono’s Edvardpris i 2016. Maarud er en artist som legger sin ære i å tøye sjangerbåsene og har opparbeidet seg et solid publikum som gleder seg over hans mange musikalske vridninger. Amund har turnert i Europa, USA, Russland, Kambodja og Sør Korea gjennom sin snart 20 år lange karriere. For tiden er Amund på veien heilt aleine, gjør duojobber med Malin Pettersen og ikke minst med bandet Lucky Lips med skiva “Perfect Stranger”.

Jarle Vespestad kjenner vi godt fra Tord Gustavsen Trio, Farmers Market, Supersilent, Velsefrekk (med Ståle Storløkken og Arve Henriksen) og Køhn/Johansen Sekstett. En allsidig herremann der altså, som opp gjennom årene også har samarbeidet med størrelser som Silje Nergaard, Petter Wettre, Håvard Wiik og Marie Kannegaard bare for å nevne noen.  

Lignende:
Mandag 25.04.22 Amund Maarud & Stian Carstensen