The Jelly Roll Men.

Østkanten Bluesklubb : The Jelly Roll Men.


Fredag 19.11.21 Kl. 21:00 / Kr. 300,- / 250,- / Billett

For å si det veldig enkelt: The Jelly Roll Men spiller old school, low down blues – slik det er ment å spilles. Deres live forestillinger er en komplett pakke! Den rette lyden, det riktige utseendet, holdningen og den rette følelsen! Bandet er en av de få som virkelig spiller de gamle greiene som dette. De fremfører gamle klassikere, og deres egne sanger er også i samme stil. Disse gutta er ikke bare fantastisk gode musikere men også fantastisk morsomme på scenen. Stor underholdning garanteres!

Konsertstart kl 21.00.

Bandet spilte inn sitt nye album "Jelly Roll Shuffle"  med den prisvinnende produsenten Little Victor og The Jelly Roll Men og ble signert på Rhythm Bomb Records! Knut Reiersrud skulle i fjor vår fortelle om norske utgivelser (i ulike sjangere) som han virkelig liker, og som fortjente MYE oppmerksomhet. Det resulterte i det han mente er Norges beste bluesplate noensinne nemlig "Jelly Roll Shuffle"!

Albumet kan bestilles på rhythmbomb.com. The Jelly Roll Men har jobbet med både norske og internasjonale musikere på scenen, og de får stor oppmerksomhet i disse dager.

Som inspirasjonskilder oppgis Big Walter Horton, Lightnin' Hopkins, Little Walter, Slim Harpo, Otis Spann, Muddy Waters, Jerry McCain, T-Bone Walker, Lafayette Thomas og Willie Dixon. Dette er ekte vare, og de er på oppdrag for å sikre at den nesten glemte kunsten å spille tradisjonell blues overlever.

-Øyvind Stølefjell, piano/vokal -Thomas Thorvaldsen, gitar/vokal -Ole Martin Røsten, bass -Petter Skoglund, trommer -Kent Erik Thorvaldsen, vokal/munnspill/gitar.

Lignende:
Fredag 28.01.22 AVLYST ,GHALIA VOLT
Fredag 04.02.22 AVLYST, OSLO RORY NIGHTS.
Lørdag 05.02.22 AVLYST; OSLO RORY NIGHTS.
Fredag 04.03.22 Østkanten Bluesklubb : Damer i Blues med band.
Fredag 11.03.22 Østkanten Bluesklubb : Grainné Duffy
Fredag 18.03.22 Østkanten Bluesklubb : Vintage Radio.
Fredag 06.05.22 Østkanten Bluesklubb : Bergen Blues Band.
Fredag 13.05.22 Østkanten Bluesklubb : Fred & The Fab Four.
Fredag 20.05.22 Østkanten Bluesklubb : Bjørn Berge Electric Band.