Østkanten Bluesklubb presenterer: Undertakers Cirkus

Billetter kr 200,- / medlemmer kr 180 kjøpes i døra eller på Billettservice. / Fredag 19. desember kl 22.00 Del denne siden

Julekonsert i rødt og svart blir det når Undertakers Cirkus inntar Herr Nilsen.

Undertakers Cirkus er fra Lillestrøm og ble startet i 1967. De var blant de første som skrev engasjerte og politiske tekster på norsk og kan musikalsk sett sammenlignes med amerikanske Blood, Sweat & Tears og Chicago.

Undertakers Circus har følgende besetning:

Thor S. Greni, vokal (ja han er faren til Øystein Greni i Big Bang)
Stein Gudmundsen , vokal, perc.
Frank Myrseth ,gitar
Ketil Gulbrandsen , gitar
Tom Danielson, bass
Frode Kildahl , trommer
Svein Greni, sax og fløyte
Øystein Bjørk, trompet
Kjell Kristoffersen, trompet
Tarjei Grimsby, trombone

90 % av bandet er original besetning!

Platedebuten kom i 1968 med singlen «Little Boy Blue»/«Gotta Get Away». Deretter gikk det fire år før bandet fikk kontrakt med Polydor og ga ut den banebrytende LP-en Ragnarock (1973). En av sangene på platen var «Nettenes prinsesse», komponert av Thor S. Greni og Eigil Berg. Denne sangen dukket åtte år senere opp på Bergs soloplate Alhambra som «Queen Of The Night», og i 1999 som «Long Distance Man» på albumet Electric Psalmbook med BigBang. Hakk i hæl med LP-en Ragnarock kom singlen «Riil Køntri Music»/«Menuett Silikose». A-siden var en morsom, nesten parodisk kommentar til diskusjonen som ble ført mellom musikalske snobber og resten av landets artister. Musikalsk var sangen basert på «Nashville Cats» av Lovin’ Spoonful, og den ble også inkludert på samleplaten Norsk på topp 2.
Undertakers Cirkus
Østkanten Bluesklubb

Program

neste ti konserter

Lørdag 06.06.20 16:00

Kompen Quintet - strømmekonsert

Hele programmet