Inger Nordvik - slippkonsert

Inger Nordvik - slippkonsert


Torsdag 20.02.20 Kl. 21:00 / Kr. 220,- / Billett

Inger Nordvik har bakgrunn fra både klassisk musikk og norsk folkemusikk, men som soloartist har hun valgt å navigere etter ledestjerner som Kate Bush og Joni Mitchell. Musikken har tyngdepunktet i pop, men lener seg på jazz, soul og klassisk, er catchy og dynamisk med et ønske om å unngå det perfekte. Nordvik skriver detaljrike låter, intime i det ene øyeblikket, stormfulle og kaotiske i det neste. 

7. februar slippes debutalbumet ”Time” som er en samling personlige sanger, drevet fram av Ingers sjelfulle vokal og pianospill. Grensene for hva singer-songwriterformatet kan romme viskes ut i møte med jazzmusikere, strykere og korister, og et gjennomgående tema på albumet er nettopp hvordan hun blander ulike elementer inn i hennes helt egne uttrykk. 

Musikken hennes har allerede blitt spilt på NRK P1, NRK P13, NRK Troms og Ordentlig Radio i Norge i tillegg til radiopremierer i Tyskland, og etter Nord-Norgesturnéen hennes tidligere i år, skrev Harstad Tidende følgende:

”En usedvanlig vakker konsert (…) Sterke låter og vakre arrangementer. (…) En helhet man ellers finner hos kvalitetsartister fra inn- og utland.” 

Inger Nordvik – Piano og vokal. Karl-Erik Enkelmann – Kontrabass. Andi Haberl - Trommer.

 

Lignende: