Levi Henriksen & Thomas Mårud med Bra Landsens Folk

/ 20.04.12 22:00 Del denne siden

Fredag 20. april er det klart for et nytt RockTalk. Denne gangen med forfatter og musiker Levi Henriksen. Med andre ord er det duket for nok et toppmøte mellom litteratur og musikk, mellom poesi og rock og mellom cowboys og indianere.

Etter talk'en blir det full konsert. Henriksen og Mårud backes av Morten Andreassen (barytongitar) og Finn Lilleseth (trommer), som for øvrig utgjør bandet Bra Landsens Folk (oppkalt etter en novelle av Flannery O’Connor). Dermed skulle bånn og gnu være i trygge hender og føtter. Kongsvingers etter hvert ganske så celebre sønn vokste opp i et hjem med sang, musikk og velutviklet skrønemakeri. Siden har han holdt tast og tone ved like. Som 15-åring lånte han en oransje Olivetti reiseskrivemaskin og hamret i vei på det rød og svarte fargebåndet ute i hønsehuset, før han begynte på handelsskolen og lærte touchmetoden. Omtrent på samme tid fikk han tusket til seg en bassgitar. Karrieren var staket ut. Levi Henriksen (bass/vokal) har til nå utgitt 16 bøker (novellesamlinger, essays og romaner), svært ofte med musikk som grunntone, og 5 plater, hvorav de tre siste i samarbeid med Thomas Mårud (gitar/vokal).

Siste bok: «Dagen skal komme med blå vind» (2011) http://levihenriksen.no/bokene/dagen-skal-komme-med-bla-vind/
Siste album: «Det er her vi kommer fra» (2010) http://deterhervikommerfra.no/musikk/
Aktuelt: Plateslipp for «Langt sakte tog» i mai/juni 2012.

Levi Henriksen er i dag en etablert, prisbelønt og folkekjær forfatter og musiker noe som gjør mannen til det perfekte RockTalk-objekt.

Dører åpner kl 14.00.

Program for kvelden:

Kl. 21.00 - Support med BAJÈ:
Bendik Bergestig (barytongitar/vokal),
Audun Lorentzen (trompet),
Jonathan Fimland Kleven (gitar/vokal) og
Eivind Hannisdal (trompet).

Det var de samme unggutta som varmet opp for Vold/Virud, men med litt annet sett denne gangen. De er svært dyktige og gjorde bra suksess sist. Ca. 30 minutter.

Kl. 22.00 - RockTalk

Del 1) Intervju med Thomas Mårud og Levi Henriksen, trolig inkludert et par låter fra stolen. Totalt 30 min.

Del 2) Konsert med Levi Henriksen & Thomas Mårud med Bra Landsens folk.

Konsertstart senest kl. 22.45. Portrettintervjuer: Erik Holien.

Billetter 150/200 (medl/ikke medl) i døra.

Program

neste ti konserter

Hele programmet