En variert aften med Inger Karlsen, Tor Kessel og
Ulf Nilsen.

kr 100,- / 70,- (for studenter) / 20.05.08 21:00 Del denne siden

Programmet for denne kvelden på Herr Nilsen vil bli satt sammen av musikk fra forskjellige genre.

Inger Karlsen kom med sitt debutalbum ”Forventning” i høst. Der tolker hun låter av blant annet Leonard Cohen, Gillian Welch, Bonnie Raitt, Sting og Randy Newman. En balladeplate som går fra jazz, blues, country til pop. Foruten teaterutdanning fra København har hun gjort teater og konserter i Trondheim, København og Oslo. Med seg på en variert aften har hun de rutinerte og allsidige herrene Tor Kessel og Ulf Nilsen.

Tor Kessel er freelance sanger, utdannet ved Trøndelag Musikkonservatorium. Solist med Det Norske Solistkor, Norsk Kammerorkester og Oslo Domkor, Oslo Barokkopera m.fl. Opptredener på NRK TV, samt solistengasjement hos Rikskonsertene. Konserter i Japan, Sverige, Tyskland. Trives med stor musikalsk allsidighet (viser, klassisk, jazz m.m.)..

Ulf Nilsen er organist og pianist. Kirkemusikk som utdannelse (Oslo og Amsterdam) og yrke, men beveger seg som freelancer innenfor alle musikalske genre. Konserter i Japan og Tyskland. Ulf er kjent for svært stor musikalsk bredde og improvisasjonsglede. Han har gitt ut tre CD´er.

Eirik Vigeland, kontrabass
Øystein Christoffersen, trommer

Program

neste ti konserter

Hele programmet