Bjørn Berge Electric Band.

Østkanten Bluesklubb : Bjørn Berge Electric Band.


Fredag 20.05.22 Kl. 21:00 / Kr. 350,- / 300,- / Billett

Kveldens konsert på Herr Nilsen i regi av Østkanten Bluesklubb er med Bjørn Berge Electric Band. Bjørn Berge er vel kjent for dei fleste som noke av det ypperste vi har av bluesartistar i Norge.. Etter mange år som soloartist,er det nå klart for et nytt prosjekt i regi av Bjørn Berge. Denne gangen med et utvidet lydbilde også live, da han nå har med seg både trommer og bass med ut på veien: BJØRN BERGE ELECTRIC BAND! Dette gir låtene et enda bredere og videre spekter og trioen utfyller hverandre til det ytterste på scenen.


Konsertstart kl.21.00. Billetter på TicketCo.

Bjørn Berge Electric Band. 

Låtmaterialet er i hovedsak egenkomponert som i trioformatet gir mengder med energi og dynamikk. De som liker Bjørn Berges musikk og gitarspill fra tidligere vil definitivt ikke bli skuffet med denne nye sammensetningen. Drivende tette blues- og rockelåter ispedd pustepauser underveis. 

Bjørn Berge bør være et velkjent navn for de fleste etter nesten 20 år som soloartist. Han har gjort utallige albuminnspillinger, mottatt 2 Spellemannspriser for sine utgivelser, reist omkring i store deler av Europa de siste 12 årene. Han har besøkt et utall av gitar-/jazz-/rockefestivaler og klubber rundt omkring i land som Belgia, Canada, Danmark, England, Frankrike, Nederland, Russland, Sveits, Tyskland, Ukraina og USA. 

Med seg har han Vegard Fossum på trommer. Vegard har spilt med bla. Rein Alexander og jobber med film musikk for bla. HBO. 

Bassist Kjetil Ulland er kanskje mest kjent for sitt virke i «Packers» og «Bjellands Ugras», men for mange i musikkbransjen er han også viden kjent. 

Booking MK Artist, Nils Magne Kristiansen, tlf. 415067587, 

nm-krist@online.no 

Lignende:
Fredag 03.06.22 Østkanten Bluesklubb : The Lowdown Saints.
Fredag 02.09.22 Østkanten Bluesklubb : Bonita & The Blues Shacks
Fredag 07.10.22 Østkanten Bluesklubb : Lisa Lystam Family Band.
Fredag 21.10.22 Østkanten Bluesklubb : Francesco Piu.
Fredag 11.11.22 Østkanten Bluesklubb : Spoonful of Stones.
Fredag 25.11.22 Østkanten Bluesklubb : Amnesty konsert m/ Eric Slim Zahl & the South West Swingers.